Menu Close

Zin om mee te groeien & bloeien?
Hier vind je onze infosessies, workshops & events.
Let's meet!

art of teaming grow for it workshop

WORKSHOP
THE ART OF TEAMING

Jij gelooft in de kracht van teams. Maar je merkt ook dat samenwerken in de praktijk niet altijd evident is.

Wil je weten hoe teams groeien & bloeien? Ben je benieuwd naar hoe een team zich ontwikkelt en welke factoren een rol spelen in het bouwen van een topteam? Wil je weten welke rol eenieder kan spelen in een succesvolle samenwerking? Benieuwd naar de vaardigheden die er nodig zijn om goed te kunnen samenwerken?

In The Art of Teaming zoom je gedurende 1 dag in op het functioneren van teams. Je stapt naar buiten met meer inzicht over waar je team vandaag staat en wat het team nodig heeft om betere resultaten neer te zetten.

Deze workshop is voor iedereen die gelooft in de kracht van mensen & teams en die nog meer plezier en energie wil halen uit het samenwerken met anderen! Onze volgende Art of Teaming zal doorgaan op 6 februari in De Hemelbrug te Koersel. Meer informatie vind je hier! Inschrijven? Stuur een mailtje naar info@growforit.be

GROW KAARTEN

Je hebt zin om te groeien & te bloeien en ziet heel wat kansen voor jezelf, je team en je organisatie.  Misschien voel je de druk om dingen te veranderen en wil je evolueren. Maar wat wil je precies veranderen? Waarom? En hoe ga je het aanpakken?

Met onze GrOw kaarten ga je zelf ‘kaartleggen’ om zo meer inzicht te krijgen. Geen Tarot die jouw toekomst gaat voorspellen maar een reflectie-oefening om daarna te bepalen wat je gaat aanpakken.

Met onze GrOw kaarten breng je sterktes en uitdagingen in beeld (van jezelf, je team of je organisatie). Je neemt aan de hand van deze kaarten even de tijd om stil te staan en afstand te nemen. Je masseert je GrOwth Mindset en krijgt een heldere kijk op sterktes, uitdagingen en taboes. 

Wil jij een set GrOw kaarten bemachtigen? Dat kan…Stuur een mailtje naar info@growforit.be

 

GRATIS INFOSESSIES LOOPBAANBEGLEIDING

Zin om te groeien en bloeien in 2020 & met een kleine investering een enorme boost te geven aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling?
Let’s GrOw for it!

We zoomen samen in op jouw unieke kwaliteiten, uitdagingen, waarden & drijfveren en maken een plan om jouw wortels te versterken. We doen dit aan de hand van jouw unieke Insights Discovery Profiel!

Heb jij jouw loopbaancheque via de VDAB (elke werknemer en zelfstandige heeft hier recht op) nog niet gebruikt?
Dan is dit een bijzonder aanbod… Met 1 cheque van 40 euro gaan we gedurende 4 uur aan de slag. Dit traject bestaat uit:

* Een intake gesprek;
* Een persoonlijk Insights Discovery profiel (twv 120 euro);
* Een groepssessie van 1.5u waarbij we inzoomen op perceptie, gedrag & voorkeuren aan de hand van Insights Discovery;
* 2u individuele coaching via Skype.

Kom kennismaken en schrijf je in voor onze gratis inspiratiesessies op 16 januari van 19 tot 20u in Nieuwerkerken. Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@growforit.be

growth mindset grow for it
GRATIS GROEI SCAN

Wij komen graag langs in jouw organisatie en maken een scan van jouw groeipotentieel aan de hand van onze GrOw kaarten.

We inspecteren de wortels van jou, je team en/of jouw organisatie en maken een voorstel op maat om ze te versterken.

Zin om te groeien en benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Contacteer ons via info@growforit.be of 0485/188503 en wij komen op de koffie!