Petra Moerman

Vanuit bewustwording en inzichten begeleidt Petra zowel jongeren als volwassenen in veranderingsprocessen op niveau van gedrag, overtuigingen identiteit. De intrinsieke motivatie wordt gestimuleerd door aan te sluiten bij de ingang.

Omdat ze uitblinkt in respectvol luisterenen en begeleiden zonder enige vorm van oordeel, kan zij individuen en organisaties begeleiden in hun processen naar een weerbaar en constructief leven en samenwerken.

Zij is ervan overtuigd dat de oplossing(en) en antwoord(en) reeds in de coachee zit en zij beheerst de kunst om die eruit te krijgen.

Belangrijke kernwaarden voor Petra zijn:

Bewustwording van voelen en denken, communicatie, verbinding, evenwaardigheid, oordeelloos, authenticiteit, leergierigheid en empathie.

Haar ikigai is “mensen doen groeien” , haar passie is haar gezin en paarden. Daarnaast gaat ze voluit voor haar ambitie om een eigen coachings- en opleidingscentrum te beheren en verder uitbouwen.

FAVORIETE QUOTES

Een vraag is niet een opdracht tot het najagen van een antwoord. Een vraag is een uitnodiging om stil te staan bij de vraag. 

Coaching is not just about achieving goals. it is also about revealing the magnificence of who you are at your core”

Chris Lucerne

“De expeditie naar je betere ik, zal er eentje zijn gevuld met emoties, aanvaard deze, neem ze mee, maak van je kwetsbaarheid een kracht en word sterker dan ooit!”

 

Professionele ervaring

Opleiding

Volg op linkedin