JELLEN T'JAECKX

Bij mij leer je omgaan met stress. Werk je aan een toekomst na burn-out. Krijg je meer zelfvertrouwen op het werk. Vind je jouw doel terug in jouw werk. Ga je met plezier naar het werk. Iedereen is bij mij welkom. Wegens mijn achtergrond als onderzoeker specialiseer me in de begeleiding en coaching van academici en onderzoekers.

Mijn doel is om te werken aan een gelukkigere samenleving. Ongeveer 3 jaar werkte ik aan verschillende onderzoeksprojecten binnen het domein van psychosociaal welzijn. Hieruit ontstond er een groeiende passie voor psychosociaal welzijn en een engagement om actief het geluk en welzijn van anderen te verbeteren. Dit was voor mij een stimulans om een andere weg in te slaan in mijn carrière en zo begon ik als life coach.

Ik ontvang jou in een veilige, rustige omgeving waarin jouw verhaal centraal staat. Bij mij vind je een luisterend oor. Samen werken wij aan een oplossing voor jou. We verdiepen ons in jouw noden en emoties. It’s about you.

FAVORIETE QUOTES

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

Onbekend.

Gelukkig is dus het leven dat in harmonie is met de eigen natuur.

Seneca. 

If you are distressed by anything external, the pain is not due to the thing itself, but to your estimate of it; and this you have the power to revoke at any moment.

Marcus Aurelius.

 

Professionele ervaring

Opleiding

Volg op linkedin