INGE PAUWELS

Hooggevoelig, empathisch, open-minded, creatief, spiegelend, zelfreflectie, ondernemer, dieren en natuur.

Sinds 2003 runt ze Toscanzahoeve, centrum voor mens en dier.

Haar beginjaren waren gevuld met avontuur en onzekerheid, maar ook boordevol passie en innovatie! Ze slaagde erin om een relatief onbekend nieuw concept aan te vullen met ervaring en kennis binnen de communicatiewereld en er een succesvolle onderneming van maken, waar werkelijk haar hart en ziel in ligt. 

Inge houdt ervan om ook anderen te begeleiden in hun proces van creatie en het blootleggen van ieders mogelijkheden en uniekheid. Ook alles op vlak van  marketing en branding werkt ze graag mee uit. Als partner in de zelfreflectie zet ze mogelijks ook katten of honden in om te helpen in dat proces van spiegeling.

Met een open geest en veel enthousiasme heeft ze haar opleidings- en dienstencentrum voor het welzijn van mens en dier laten groeien en ook veel nieuwe mensen kunnen inspireren met het zetten van de eerste stappen of het heroriënteren van zichzelf, hun loopbaan, hun work/life balance en hun zaak.   

In Toscanzahoeve leid ze een team van een 7 tal medewerkers en tal van gastdocenten.

Naast het bekijken van een goede film, reizen, toneel, tai chi en lekker uit eten, is Inge in haar vrije tijd vooral bezig met lezen en schrijven (boeken, blogs, …) en haar dieren en de natuur.
Ze heeft zelf twee rescue honden Beijo en therapiehond Ceres en haar 3 Katten Dakino, felix en therapiekat Timo.
Daarnaast is ze trotse echtgenote van David en plusmamma van 2 tieners Sterre en Jane. Verder is ze bestuurslid van lokale unizo, de middenstandsraad in Aarschot en lid van tal van dierenwelzijnsraden lokaal en bovenlokaal.

 

FAVORIETE QUOTES

“Change your thoughts and you change your world.”

Norman Vincent Peale 

 

“It’s a funny thing about life, once you begin to take note of the things you are grateful for, you begin to lose sight of the things that you lack.”

Germany Kent

“Unless we learn to know ourselves, we run the danger of destroying ourselves.”

Ja A. Jahannes

 

Professionele ervaring

Opleiding

Volg op linkedin