INEZ SWINNEN

Als ex-competitiezwemster, actief sporter en master in de psychologie is het Inez’ passie om sporters te begeleiden op mentaal vlak. Na haar universitaire studie heeft ze zich verdiept in coaching en sportpsychologie. 

Ze ziet iedere persoon als een individu in continue groei. Mijn doel bestaat erin je uit te dagen om mentaal sterker te staan op sportief vlak en je terug plezier te laten vinden in je sport.

Met Mind-set helpt Inez je om je doelen op sportief, professioneel en relationeel vlak te bereiken. De begeleiding is steeds op maat en in samenspraak. Enkel op deze manier kan het resultaat behaalt worden waar jij naar streeft. Persoonlijke groei, gelijkwaardigheid en humor staan centraal. Ook tijdens de begeleiding zal je het plezier ervaren om mentaal te groeien.

In een sfeer van vertrouwen kan je jouw verhaal brengen. Het doel van de begeleiding is je mentaal sterker te maken, zodat je floreert in de sport, op het werk, in je relaties en in je leven. 

Net als spieren, kan je jouw hersenen trainen om die mindset te ontwikkelen die je vooruit helpt en die je de stappen doet zetten die je altijd al wilde!

FAVORIETE QUOTES

“Elke training en wedstrijd begint met de manier waarop je denkt.

 

“Some people dream of success, you make it happen.”

 

“Als je doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg.”

Professionele ervaring

Opleiding

Volg op linkedin