VEERKRACHT

WORD VEERKRACHT AMBASSADEUR

De cijfers liegen er niet om. 10% van de werknemers loopt het risico op een burn-out en 17% van de werknemers bevindt zich in de gevarenzone. De keerzijde van bevlogenheid is immers burn-out of bore-out.  En de lijn tussen bevlogen zijn, in overdrive gaan en burn-out is zeer dun.

We staan allemaal onder druk in deze maatschappij die razendsnel veranderd. En op de schoolbanken leer je niet hoe hiermee om te gaan. Hoe breng je jouw energie-gevers en nemers in kaart? Hoe creëer je een omgeving voor jezelf en anderen waarin veerkracht op de radar staat?  Hoe vind je balans? Hoe kan je anderen helpen om balans te vinden? 

In ons veerkracht programma kom je in contact met jezelf en leer je hoe jij heer en meester bent van jouw energie eco-systeem

Mensen laten andere mensen groeien, daar zijn we rotsvast van overtuigd!

Daarom ontwikkelden we een programma waarin we samen met jou en maximum 12 deelnemers aan de slag gaan om je persoonlijke veerkracht te verhogen, maar je daarnaast ook inzichten en kapstokken geven om ambassadeur van veerkracht te worden in jouw organisatie. 

Geen saaie theorie maar een 6- maanden coaching traject op maat, samen met medewerkers uit verschillende organisaties, om van en met elkaar te leren.

  • Gedurende 6 maanden inzoomen op veerkracht.
  • Tot 40%korting via KMO portefeuille.
  • Van Individu naar Team naar Organisatie.
  • Ook individuele coaching mogelijk om veerkracht te verhogen!

IF I HAD 6 HOURS TO CHOP DOWN A TREE

I WOULD SPEND THE FIRST 4 HOURS

SHARPENING THE AXE.