LOOPBAANBEGELEIDING

PROFESSIONEEL GROEIEN

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques

Jij hebt goesting om te groeien. Je bent ambitieus als het aankomt op je eigen geluk. Je wil doen wat je graag doet,  bent nieuwsgierig , leert graag en ziet de wereld als een speelveld vol opportuniteiten.

Maar… spelen in zo’n grote speeltuin brengt ook keuzestress.  Soms weet je het niet meer: Is dit wat ik wil? Kan ik nog andere dingen? Zou ik iets anders willen en kunnen doen?

Onze GrOw coaches hebben  veel goesting om jou te helpen groeien. Ze hebben naast een passie voor mensen ook de nodige kennis en ervaring rond  leren & ontwikkelen. Ze helpen jou om stil te staan, opties te verkennen en keuzes te maken. GrOw coaches inspireren, dagen je uit en motiveren je om actie te ondernemen.

Samen zetten we die ‘groeigoesting’ om in actie!

Tijdens een persoonlijk coaching traject nemen jij en jouw GrOw coach de tijd om écht stil te staan, opties te verkennen, een keuze te maken & een concreet actieplan uit te werken.

START NU!

STAP 1
Contacteer jouw GrOw coach of stuur een mailtje naar info@growforit.be. Al je vragen zijn welkom! 

STAP 2
De GrOw coach contacteert je om kennis te maken en geeft je alle informatie.  Jij beslist of we samen werk maken van jouw professionele groei en en we plannen een eerste afspraak.

STAP 3
Bestel jouw eerste loopbaancheque via www.vdab.be/loopbaanbegeleiding. Na 4 uur coaching, kan je de tweede cheque bestellen. Deze bevat 3 uur coaching.

STAP 4Let’s GrOw for it!

VDAB loopbaancheques Grow for it

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN...

"Einde augustus 2020 contacteerde ik GrOW for it, omdat ik helemaal vastzat.
Op 1 september startte ik een coaching traject op met Stephanie. Zij hielp me eerst en vooral om mijn paniekcirkel te doorbreken, waardoor ik weer beslissingen kon nemen. Daarna begonnen we samen aan een intens loopbaantraject. 
In een paar weken tijd bekeken we mijn persoonlijkheid, mijn talenten, mijn valkuilen, en hielp Stephanie me formuleren waar ik naartoe wilde. Het is verbazend hoe snel dat gegaan is; iemand moest me gewoon de juiste vragen stellen. Eens we mijn richting/ waardes bepaald hadden, begonnen we concrete vacatures en interviews te bespreken. Onze wekelijkse sessies waren een enorme mentale houvast voor mij. Op 24 december, nog geen 4 maanden nadat we ons traject startten, tekende ik bij het Jessa Ziekenhuis in Hasselt om er aan de slag te gaan als Proces Coördinator. 
Een heuse carriereswitch, na 10 jaar in finance in de privé sector, maar ik voel dat zowel het bedrijf als de functie een juiste fit zijn. Ik ben GrOw for if enorm dankbaar voor dit traject. 
Sometimes, you just need a little help!"

VIND EEN GROW COACH

NOG VRAGEN?

Woman with horse in park

HOLD YOUR HORSES

Een aantal van onze GrOw coaches zijn ervaren en gepassioneerde coaches met paarden. 

Ze ontwierpen een originele loopbaanbegeleiding waarbij de directe en eerlijke feedback van het paard je krachtige inzichten zal geven.
Zin in avontuur? Kies voor coaching met paarden!

grow-for-it-identificeren

KOM IK IN AANMERKING VOOR EEN CHEQUE?

Op het ogenblik van je aanvraag moet je aan deze 4 voorwaarden voldoen:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel.

  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.

  • Je werkte minimum 7 jaar als werknemer of zelfstandige.

  • Je volgde de voorbije 6  jaar nog geen loopbaanbegeleiding.

terug aan het werk re-integratiebeleid grow for it

VANUIT JE LUIE ZETEL?

Zin in een sessie in jouw zetel? Niet altijd evident om je te verplaatsen? Of wil je ook groeien tijdens je verblijf op Ibiza?

Contacteer ons dan voor een E-coaching!

Of eventueel coachen we bij jou thuis!

De klachtenprocedure kan je hier bekijken.

PLEASURE IN THE JOB
PUTS PERFECTION IN THE WORK