LEIDERSCHAPSCOACHING

EEN SOLIDE, EMPATISCHE LEIDER

Als een leider zet je de doelen uit, stimuleer en inspireer je mensen om deze te bereiken, creëer je een sterk team en coach je mensen om het beste van zichzelf te geven.

Om dit goed te doen, wil je een solide, empathische leider zijn die resultaten haalt en het beste uit zijn mensen haalt. Er ligt al zo veel op je bordje en daarbovenop moet je anderen gaan coachen en begeleiden… Hoe doe je dat en krijg je dat allemaal gecombineerd?  

Een ervaren GrOw coach begeleidt je in deze zoektocht met de nodige praktijk ervaring en kennis als het aankomt op leiderschap om je hierin te inspireren. We gaan op zoek naar wie je bent en wat je talenten zijn. We houden je een spiegel voor en coachen je op je sterktes en op je uitdagingen. Zo kan je groeien als mens en als leider

We gebruiken hiervoor verschillende methodieken, aangepast aan jouw noden. We kunnen bv. aan de slag met Insights om je persoonlijkheid in kaart te brengen. Maar ook een sessie met paarden kan een krachtige spiegel zijn. 

Het belangrijkste is dat dit een traject is. We gaan samen op pad en maken een pad voor jou op maat

Zelfstandige? Gebruik dan de KMO-portefeuille!

INSPIRERENDE VOORBEELDEN

coachen met paarden grow for it leiderschapscoaching

HET PAARD ALS SPIEGEL

Wil je als leider weten waar je voor staat, hoe je je impact kan vergroten, wat jouw authentieke leiderschapsstijl is? … Laat je verrassen door de antwoorden die je samen met onze paarden vindt!

Mensen kunnen elkaar makkelijk om de tuin leiden omdat we vooral gericht zijn op verbale communicatie. Maar een paard daarentegen ziet vaak datgene wat voor de coach niet zo goed zichtbaar is en legt dit bloot door zijn duidelijke reacties.

FIRST TIME LEADER

Als je voor het eerst mensen aanstuurt, heb je heel wat vragen. Je hebt al wel eens wat theorie gelezen, maar hoe doe je dit nu? Je wil je mensen laten groeien, maar je hebt de ervaring nog niet. GrOw coaches bieden je een aantal concrete handvaten om hiermee aan de slag te gaan. En bewandelen samen met jou de weg, beantwoorden je vragen, bespreken je bedenkingen en houden een spiegel voor.

EMPOWERING LEADERSHIP

Mensen floreren onder een goede leider: ze komen graag werken, voelen zich betrokken en werken als een geolied team samen om hun resultaten te bereiken. Grow for it helpt je om een leiderschapsstijl te ontwikkelen die aangepast is aan deze tijd. Een leiderschapsstijl die mensen laat groeien en sterke teams bouwt. Gebaseerd op autonomie voor je medewerkers, waarbij je ze een gevoel van verbondenheid geeft en hun competenties helpt ontwikkelen. 

TRUE LEADERS DON'T CREATE FOLLOWERS,
THEY CREATE MORE LEADERS