INDIVIDU

THE POWER OF MINDSET

Jouw mindset leidt tot gedrag en jouw gedrag leidt tot resultaat.                    

Dat betekent dat groei & verandering start bij je mindset.

In onze individuele groeitrajecten bekijken we de wortels van jouw gedachten.
Heb jij een growth of een fixed mindset? Wij geloven dat mensen andere mensen laten groeien en helpen jou dan ook in de ontwikkeling van een Growth mindset.  

GrOw coaches kijken naar opportuniteiten, krachten en talenten. Op basis hiervanreiken ze jou de nodige tools aan om jouw  persoonlijke groei & ontwikkeling  te boosten. We helpen je zo om dromen om te zetten in concrete actieplannen.

LOOPBAANBEGELEIDING

“Working hard for something we don’t care about is called stress, working hard for something we love is called passion…”

Wij begeleiden je in het maken van de juiste professionele keuzes. Want iedereen verdient het om te stralen in zijn job, zijn talenten te kunnen gebruiken en er zich goed te voelen. Onze ervaren loopbaanbegeleiders gidsen jou op je pad en inspireren je zo om dromen te transformeren in acties.

LEIDERSCHAPSCOACHING

Hoe kan je als teamleider of KMO leider de groei en ontwikkeling van je mensen bevorderen? Hoe zorg je ervoor dat iedereen kan floreren? En hoe laat je werkgeluk en resultaat hand in hand gaan?

Wij geloven in coachend leiderschap, in empowerment, in een rol waar je als leider zowel entrepreneur, manager als coach bent. Zo haal je het beste uit je mensen en je teams. En haal je samen onovertroffen resultaten.

Zelfstandige? Gebruik dan de KMO portefeuille!

PERSOONLIJKE COACHING

Neem jij verantwoordelijkheid voor jouw groei en ontwikkeling? Want authentiek leiderschap begint bij jezelf. We spreken bij GrOw for it over Personal Leadership. Soms willen we graag veranderen, maar weten we niet hoe. GrOw for it helpt je hierbij: om stil te staan bij waar je nu bent en te kijken waar je naartoe wil. En vooral: om dit om te zetten in actie. En om nieuwe gewoontes te creëren die beter passen bij de weg die je wil inslaan.

Wil je werken aan jezelf? Contacteer ons dan om samen met jou het traject uit tekenen. We kijken welke GrOw coach best past bij de uitdaging die jij definieert.

VEERKRACHT

Stress en burn-out, iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die er mee te maken heeft. Er is iets aan de hand met ons welbevinden… We gaan massaal op zoek naar antwoorden op vragen als:  ‘Hoe kunnen we het mentaal, fysiek en emotioneel welzijn van mensen versterken? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we beter kunnen omgaan met de uitdagingen die het leven ons brengt?’ Het komt erop aan te werken aan veerkracht, het vermogen om door te zetten, ook als het leven tegen zit.

Veerkracht is geen persoonlijkheidskenmerk. Je wordt dus niet super-veerkrachtig geboren. Maar het is wel een samenspel van zowel erfelijke eigenschappen als omgevingsfactoren. Het goede nieuws is dat je veerkracht kan versterken, net zoals je een spier traint!

Investeren in veerkracht is dus investeren in welbevinden. 

Groeien is geen 'one shot'
maar een proces
om de wortels
te versterken.