Annelies kimpe

Bij Annelies staat de mens altijd centraal. Ze houdt van open gesprekken, verkent graag ideeën en houdt ervan relaties op te bouwen. Ze is spontaan en flexibel en kan zo makkelijk mensen verbinden. Annelies houdt haar focus steeds op het positieve, zowel in haar eigen leven als dat van haar coachees.

Iedereen heeft talenten, alleen zien we ze niet altijd even duidelijk of zitten ze soms onder een laagje stof. Door een goeie mensenkennis en een aanpak op maat haalt Annelies het laagje stof weg en doet het talent weer blinken. Ze moedigt je vervolgens aan om actie te ondernemen en geeft je tips om nieuwe gewoontes blijvend vol te houden.

Na een job in communicatie, ging Annelies aan de slag als Trainer People skills voor AMELIOR. Zo komt ze in vele organisaties over heel Vlaanderen, waar ze haar expertise inzet om de onderlinge communicatie tussen medewerkers te verbeteren, efficiënter samen te werken en het werkgeluk bij werknemers te verhogen.  Ze is vertrouwd met werksituaties  in verschillende bedrijven, gaande van KMO’s over multinationals tot overheidsbedrijven en bedrijven uit de non-profit sector.

Tijdens vrije momenten gaat ze liefst op reis met haar man en 2 zonen. Na de werkdagen speelt ze padel en gaat vaak wandelen met vriendinnen. Weekends zijn de momenten om samen met vrienden een glaasje te drinken en bij te praten.

Quotes op haar lijf geschreven...

Life begins at the end of your comfort zone.

Neale Donald Walsch

Als je blijft doen wat je altijd al deed, zul je ook krijgen wat je altijd al kreeg.

Albert Einstein

Don’t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect.

Professionele ervaring

Opleiding