GROW COACHES

EEN GROWTH MINDSET

 Onze GrOw coaches zijn doordrongen van de overtuiging dat iedereen kan veranderen en groeien. Ze geloven dat een Growth Mindset een belangrijke basis voor succes is in je persoonlijk en professioneel leven. ‘If you change the way you look at things, the things you look at change.”  Daarom gaan ze met gedrevenheid en energie aan de slag om je te motiveren kansen te pakken, uitdagingen aan te gaan, te leren van fouten en door te zetten. 

GrOw coaches stimuleren authentiek en persoonlijk leiderschap. Om zo op een sterke, bewuste en liefdevolle manier verbinding te maken met jezelf, de ander en de wereld.  

Onze GrOw coaches hebben passie en expertise in specifieke domeinen. Ze leren van elkaar en ontwerpen krachtige leeromgevingen en groeitrajecten. Daarin kunnen organisaties, teams en individuen floreren om krachtige resultaten neer te zetten.

NICE TO MEET YOU

Goele Nickmans

Partner - GrOw coach

Stéphanie Cael

Partner - GrOw coach

Maarten Andriessen

GrOw coach

Emilie Schollaert

GrOw coach

Debbie Philtjens

GrOw coach

Grietje Bijnens

GrOw coach

Annelies Kimpe

GrOw coach

An Wauters

GrOw coach

Dirk Versées

GrOw coach

Inez Swinnen

GrOw coach

Inge Pauwels

GrOw coach

ZOEK EEN LOOPBAANBEGELEIDER

Op zoek naar een loopbaanbegeleider in jouw regio? Op de kaart hieronder vind je een overzicht van locaties van waaruit onze loopbaancoaches werken. Wil je hen contacteren? Stuur een mailtje naar info@growforit.be en wij brengen je vliegensvlug in contact!