ONZE AANPAK

IMPACT STAAT CENTRAAL

GrOw for it streeft naar impact. Door middel van co-creatieve coaching begeleiden GrOw coaches mensen om ZELF verandering uit te tekenen. Zo krijg je engagement. Bovendien bied je mensen de ondersteuning en aanmoediging om te
groeien tot de professionele medewerker die ze willen worden.

“Als je iets zelf wil, is groei een vanzelfsprekend gevolg.
Gras groeit namelijk niet door eraan te trekken…”

Onze aanpak stimuleert het creatieve potentieel van teams en zet in op de ontwikkeling van een Growth mindset. En dat is nodig om een cultuur te stimuleren die toelaat om samen creatief oplossingen te ontwerpen. Ploeteren in de modder dus, geen eenvoudige ‘one shot’ oplossingen’.
 
Daarom gaan wij SAMEN met jou aan de slag om verandering te realiseren en begeleiden dit proces vanuit onze groeiprincipes. Een GrOw coach steekt hiervoor mee de handen uit de mouwen. Om samen de juiste acties te bepalen. En zo je tuinonderhoud onder de loep te nemen of je tuin te hertekenen zodat je gewassen beter kunnen groeien.
 
GrOw for it is erkend dienstverlener KMO Portefeuille. Daarmee kunnen KMO’s tot 30% terugbetaling krijgen voor onze diensten. 
 
 

ONZE AANPAK

STAP 1

ANALYSE
VAN DE BODEM

We starten met een bodemonderzoek om een duidelijk en compleet zicht te krijgen op de uitdagingen, problemen of opportuniteiten.

STAP 2

IDENTIFICEREN VAN
VRUCHTBARE GROND

We beslissen samen welk probleem, uitdaging of opportuniteit zal worden aangepakt. We zorgen voor een scherpe definiëring van jouw uitdaging.

STAP 3

ZAADJES
PLANTEN

Actie!
We activeren het creatieve potentieel van jouw team. Samen ontwerpen we oplossingen en concrete actieplannen.

STAP 4

ZAADJES
LATEN GROEIEN

Oplossingen tot leven brengen. We steken samen de handen uit de mouwen en begeleiden mensen en organisaties met een aanpak op maat. 

ONZE GROEIPRINCIPES

Benieuwd naar onze visie op kwalitatieve coaching? 

Lees er hier meer over!

UNDERSTAND FIRST

GrOw coaches stellen de mens centraal. We wroeten wat dieper, om een goed en duidelijk zicht te krijgen op onderliggende behoeftes en drijfveren. Daarbij is empathie nodig om het eigen perspectief met dat van anderen (collega, leidinggevende of klant) te integreren, te kunnen connecteren en zo samen vooruit te gaan.

‘Empathy. We must understand before we judge.’
Henry Harvey

THE POWER OF TEAMING

Mensen leren beter in teams. Daarom zetten we in op de kracht van mensen, van sterke teams, van SAMEN. We helpen blokkades weg te werken en ondersteunen teamleaders om sterke teams te bouwen en te behouden.

The strength of the team is each individual member. 
The strength of each member is the team. 

Phil Jackson

GROWTH MINDSET

Een growth mindset zet leren centraal. Experimenteren, uitproberen en falen hoort ook bij het leerproces. We geloven in het principe van ‘dare to fail fast’ en ‘shitty first drafts’ en
stimuleren teams om deze principes een plaats te geven.

What good is an idea if it remains an idea? 
Try. Experiment. Iterate. Fail. Try again. Change the world.

Simon Sinek

INSPIRATION

GrOw coaches stimuleren creativiteit om te komen tot duurzame verandering en innovatie. Daarvoor helpen ze mensen om  ‘Out of the box’ te denken en leren teams om met een open en nieuwsgierige blik uitdagingen aan te gaan.

Never lose the thrill of trying something for the first time.
Richard Branson

GrOw coaches wroeten mee in je moestuin
en steken de handen uit de mouwen
om samen impact te creëren.

WAAR WE NIET IN GELOVEN

groei principes grow for it gras groeit niet door eraan te trekken

GRAS GROEIT NIET DOOR ERAAN TE TREKKEN

Leren doe je niet door te doceren of te preken, het kan niet ‘opgelegd worden’. Verandering kan enkel succesvol zijn als er engagement is. Een GrOw coach kiest daarom voor co-creatie, stimuleert ownership en empowering leiderschap.

groeiprincipes grow for it pesticides

PESTICIDES

Bij GrOw for it zijn we tegen het gebruik van pesticiden en chemische middeltjes die ‘een magische oplossing’ beloven. We blijven daarentegen dicht bij de natuur van bemesten, wroeten en graven.  Bij Grow for it zijn de tuiniers ondernemers en maken we samen onze handen vuil. We experimenteren in je moestuin en designen het leerproces. Met als doel om steeds opnieuw te komen tot een betere oogst.

EEN WONDERMIDDEL

We geloven niet in dezelfde oplossing voor elk probleem. We werken dus op maat, vanuit jouw context, cultuur en met de talenten en het potentieel die aanwezig zijn in jouw organisatie. GrOw for it coaches hebben hiervoor ervaring in verschillende sectoren en contexten. Deze rijke achtergrond zal je inspireren en richting geven om samen de veranderingen uit te tekenen.